MMA-vechter vermoord door president motorclub! 'Van dichtbij doodgeschoten' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter vermoord door president motorclub! 'Van dichtbij doodgeschoten'

MMA-vechter vermoord door president motorclub! 'Van dichtbij doodgeschoten'

Dillon Brown was een professionele MMA vechter die in 2016 werd vermoord. Nu jaren later komt het eindelijk tot een veroordeling van de dader.

De populaire Brown was getrouwd en had twee kinderen toen hij op 12 maart 2016 werd gevonden in de kofferbak van zijn auto. De moord op Brown werd als een "gericht" moordmisdrijf aangemerkt.

De MMA-vechter werd gevonden in de kofferbak van zijn auto

Op 26 oktober 2018 arresteerden onderzoekers van de Combined Forces Special Enforcement Unit of British Columbia (CFSEU-BC) en de Vancouver Island Integrated Major Crime Unit (VIIMCU) Richard Ernest (Ricky) Alexander. De president van de Devils Army Motorcycle Club, en werd hij aangeklaagd voor de moord op Dillon Brown.

De forensisch patholoog Dr. Matthew Orde getuigde als een expert tijdens het proces van Richard Alexander voor de eerste graad moord op Brown. Orde getuigde dat er een zwarte vuilniszak stevig om de nek van Brown was gebonden, zo meld de Canadese pers.

Van dichtbij door het hoofd geschoten

Toen hij deze verwijderde, vond hij een schotwond aan de achterkant van Browns hoofd. Orde ontdekte ook kleine rode stippen rond de wond, genaamd gunpowder tattoeing, wat duidde op een wapen dat van dichtbij was afgevuurd.

De jury keerde vorige week donderdag terug naar de rechtbank voor de slotpleidooien. Als het tot een veroordeling komt van Alexander kan deze een levenslange gevangenisstraf tegemoet zien.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws