'Plazibat ik kom voor je!' Tarik Khbabez is Kroaat niet vergeten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Plazibat ik kom voor je!' Tarik Khbabez is Kroaat niet vergeten

'Plazibat ik kom voor je!' Tarik Khbabez is Kroaat niet vergeten

Tarik Khbabez staat deze zaterdag 11 maar tegenover Daniel Toledo in een licht zwaargewicht partij tijdens Glory 84 in Rotterdam. Echter houdt Khbabez de optie naar zwaargewicht open.

Als geboren knokker kijkt Khbabez uit naar zijn gevecht met Toledo. Maar de optie om in het zwaargewicht bij Glory te gaan vechten, met vooral de aanstaande World Grand Prix lijkt de topvechter wel wat.

 

Khbabez liep tegen een verlies aan tegen Sergej Maslobojev die daarmee de titel claimde, een beslissing waar Khbabez het niet mee eens was. Toen eerder dit jaar Maslobojev zijn titel verloor door een blessure tegen Donegi Abena, wakkerde dit het vuur dat er onrecht geschiedde nog eens aan.

Antonio Plazibat staat op de hitlist van Tarik Khbabez

Echter concentreert Khbabez zich voor nu op 11 maart in een partij waar hij volgens insiders favoriet is. Maar Khbabez blikt vooruit en wil een titelkans, ook Antonio Plazibat staat nog op zijn lijstje.

De Kroaat die dit jaar tegenover Glory Kampioen Rico Verhoeven komt te staan kan rekenen op de aandacht van Khbabez. 'Ik ga alles en iedereen pakken die voor mij staat, en vooral Plazibat", zegt Khbabez. "Vriend ik ben je niet vergeten, ik kom voor je."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws