Wedden op Glory 84 Beztati vs Petch kickbokswedstrijden! Hier vindt je alle Odds Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Wedden op Glory 84 Beztati vs Petch kickbokswedstrijden! Hier vindt je alle Odds

Wedden op Glory 84 Beztati vs Petch kickbokswedstrijden! Hier vindt je alle Odds

GLORY 84, welke plaatsvindt op 11 maart in Rotterdam heeft een aantal topgevechten op de rol staan waar je flink wat geld aan kunt verdienen. Wij hebben alle Odds voor je.

Het hoofdgevecht van Glory 84 is een kampioen vs. kampioen clash waarin Tyjani Beztati zijn Lichtgewicht titel op het spel zet tegen huidig vedergewicht kampioen Petchpanomrung 'Petch' Kiatmookao. Beztati is de beste ter wereld in zijn gewichtsklasse en staat voor zijn zwaarste uitdaging tot nu toe.

Unibet heeft Petch als licht favoriet beoordeeld met een notering van 1.55, maar gezien de vecht skills van beiden, kan het nog alle kanten opgaan. Unibet nieuwe klanten een uniek aanbod met een verhoogde notering van 50.0.

Wedden op Glory 84 Beztati vs Petch doe je hier

In het co-hoofdgevecht staan Tarik 'The Tank' Khbabez en de Spaanse heavy-hitter Daniel Toledo tegenover elkaar. Khbabez is de duidelijke favoriet bij Unibet met een notering van 1.20, maar Toledo vecht deze wedstrijd met weinig druk op zijn schouders en een bewezen KO-kracht met een notering van 4.00.

Verder op de kaart vechten Nederlands’ rijzende ster Jay Overmeer en de Britse Jamie Bates in een weltergewicht gevecht. Er is weinig verschil tussen hen bij Unibet-noteringen, maar Overmeer staat nu als licht favoriet gemarkeerd met een notering van 1,55.

Alle Glory 84 Beztati vs Petch Odds bij elkaar

Nordine Mahieddine vecht voor het eerst in de licht zwaargewicht divisie en zal het op nemen tegen Felipe Micheletti. Mahieddine stapt de ring in als favoriet met een notering van 1,67. Ertugrul Bayrak en Michael Boapeah vechten in een middengewicht gevecht, waarbij Bayrak de favoriet is met een notering van 1,55.

Nabil Khachab en de Franse debutant Sofian Laïdouni staan ook ingepland, evenals Stefan Orza en de Nederlandse rijzende ster Chico Kwasi. Als laatste vechten David Tuitupou en Strahinja Mitric in een zwaargewicht gevecht. Voor alle Odds van Glory 84 Beztati vs Petch KLIK HIER.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws