UFC-sterren McGregor en Chandler met elkaar op de vuist! Vechtbaas doet boekje open MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-sterren McGregor en Chandler met elkaar op de vuist! Vechtbaas doet boekje open

UFC-sterren McGregor en Chandler met elkaar op de vuist! Vechtbaas doet boekje open

Dana White de UFC-vechtbaas geeft toe dat er iets gebeurt is tussen topvechters Conor McGregor en Michael Chandler. De boel escaleerde afgelopen vrijdag volgens White.

Het was al een tijdje bekend dat Conor McGregor en Michael Chandler coaches zouden worden voor seizoen 31 van The Ultimate Fighter (TUF) in februari. Vorige week zijn ze begonnen met het filmen van de show.

UFC-president Dana White gaf onlangs meer informatie over de spanningen die ontstaan zijn tussen deze twee sterren. Volgens White begonnen ze aanvankelijk op goede voet met elkaar, maar begonnen de gemoederen vorige week te stijgen.

Woordenwisseling McGregor en Chandler liep uit de hand

Bij de post-fight persconferentie van UFC 285 vertelde hij dat vrijdag het hoogtepunt was wat betreft ruzies. White verwees naar meerdere voorvallen, maar wilde er verder geen details over geven. Bronnen beweren echter dat er fysiek geweld was tussen de twee.

Het is geen verrassing dat McGregor zijn tegenstanders vaak probeert te intimideren met zijn verbaal talent. Dit keer lijkt hij echter een stap te ver te zijn gegaan met Chandler, iets wat Dana White bevestigde.

Fans kijken nu met spanning uit naar de aflevering van TUF 31 om te zien wat er precies is gebeurd. Al is het wel een beetje flauw van White om niet in details te gaan. Dat zal te maken hebben met het feit dat hij de spanning er in wil houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws