UFC-ster Paddy The Baddy trapt lilliputter door de lucht! 'Had hij niet moeten doen' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Paddy The Baddy trapt lilliputter door de lucht! 'Had hij niet moeten doen'

UFC-ster Paddy The Baddy trapt lilliputter door de lucht! 'Had hij niet moeten doen'

Paddy Pimblett, een van de opkomende sterren in de UFC, kwam weer eens in het nieuws nadat een lilliputter via een 'Sparta'-trap door de lucht liet vliegen.

De kleine persoon, Kewon Vines genaamd, was samen met YouTube-sensatie Danny Duncan op het sportcentrum om nieuwe grappige content te maken. Duncan stelde Vines gerust dat Pimblett hem met een trap zou raken, maar het niet te hard zou doen, dat had hij beter niet kunnen vragen.

Toen Pimblett de trap uitvoerde vloog Vines door de lucht. Iedereen in het sportcentrum barstte in lachen uit, wat op zijn zachtst gezegd niet door iedereen gewaardeerd werd. Boze fans vallen dan ook over The Baddy heen.

Paddy Pimblett trapt lilliputter omver

"Nou hij is flink gedaald in mijn achting, wat een disrespect", schrijft een reageerder op de video. Een ander gaat iets verder en zegt Pimblett niet meer als idool te zien. "Zonde dit, dit had hij niet moeten doen, hij maakt kleine mensen belachelijk."

Pimblett is momenteel bezig met revalidatie na een operatie omdat hij een geblesseerde enkel had. De Brit heeft sinds zijn controversiële winst Jared Gordon geen partij meer gevochten en er wordt verwacht dat hij pa in het najaar weer de UFC kooi in kan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws