Glory knock-out koning Jay Overmeer! 'Dan ben je echt een baas' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory knock-out koning Jay Overmeer! 'Dan ben je echt een baas'

Glory knock-out koning Jay Overmeer! 'Dan ben je echt een baas'

Jay Overmeer staat zaterdag tegenover de Britse Jamie Bates tijdens Glory 84 in Rotterdam. En dat dit een knalpartij wordt staat buiten kijf.

Voor Overmeer die zijn tegenstander stevig heeft bestudeerd is het duidelijk. De titel van de weltergewicht divisie waarin hij vecht wordt eens van hem. Als hij deze heeft dan zal hij proberen deze zo lang mogelijk in bezit te houden. Op de weg naar een eventueel titelgevecht moet hij onder andere langs Bates.

Echter twijfelt Overmeer er niet aan de Brit aan te kunnen. In de tijd die hij nu al doorbracht in de kickboksring scoorde Overmeer maar liefst 14 knock-outs. Overmeer houdt wel van een uitdaging en ziet een Grand Prix toernooi zoals Glory deze lanceerde ook wel zitten voor zijn gewichtsklasse.

"Tegen meerdere tegenstanders knokken op een avond en winnen, dan ben je pas echt een baas", zegt Overmeer. Aanstaande zaterdag is Glory 84 live te zien op videoland voor de thuisblijvers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws