Glory 84 deze zaterdag! Dit kun je als kickboksfan verwachten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 84 deze zaterdag! Dit kun je als kickboksfan verwachten

Glory 84 deze zaterdag! Dit kun je als kickboksfan verwachten

Deze zaterdag 11 maart is het GLORY 84 kickboks event met in totaal acht topgevechten. Lees hier wat en wie je kunt verwachten.

Het Glory 84 evenement in Rotterdam biedt een avond vol competitief kickboksen. Er staat ​​een heus titelgevecht op het programma tussen kampioenen Tyjani Beztati en Petch' Kiatmookao. Beztati, bekend als 'The Wonderboy', won de titel bij GLORY 78 met een unanieme beslissing over Elvis Gashi. En heeft deze sindsdien twee keer verdedigd, eerst tegen Josh Jauncey en het meest recent tegen Stoyan Koprivlenski.

Het evenement wordt mede-gemarkeerd door een lichtgewicht gevecht tussen Tarik Khbabez en Danile toledo die inval voor Kristaps Zīle die geblesseerd raakte. Khbabez kwam net te kort om de lichtzwaargewicht titel te behalen in zijn laatste gevecht tijdens GLORY: COLLISION 4. Een gevecht die hem en zijn tegenstander Sergej Maslobojev de 2022 Fight of the Year opleverde. Hij probeert de weg naar de overwinning terug te vinden tegen Toledo.

Wie vechten er op Glory 84 Rotterdam?

Om het event compleet te maken, staat Jay Overmeer tegenover Jamie Bates in een welterweight gevecht. Ook zal de voormalige zwaargewicht uitdager Nordine Mahieddine naar het lichtzwaargewicht overgaan om Felipe Micheletti te ontmoeten. Bovendien zal de voormalige middengewicht titeluitdager Ertugrul Bayrak het opnemen tegen Michael Boapeah en zullen de GLORY debutanten Chico Kwasi en Stefan Orza elkaar tegenkomen in een weltergewicht gevecht.

Nabil Khachab die recentelijk nog in het Duitse Essen zijn succesvolle Glory debuut maakte zal te zien zijn tegen Sofian Laïdouni. De GLORY 84 Prelims zullen twee heavyweights gevechten bevatten. David Tuitupou en Strahinja Mitric zullen tegenover elkaar staan ​​in hun respectieve GLORY debuten. GLORY 84 vindt plaats op zaterdag 11 maart live vanuit het Topsportcentrum in Rotterdam en zal live worden uitgezonden op Videoland in Nederland. Er is spanning in de lucht voor GLORY 84 als de beste vechters ter wereld elkaar gaan trotseren. Wie zal er als winnaar uit de bus komen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws