Jake Paul gaat vechten tegen voormalig UFC en WWE ster: 'Wordt het boksen of MMA?' Nieuws
Nieuws

Jake Paul gaat vechten tegen voormalig UFC en WWE ster: 'Wordt het boksen of MMA?'

Jake Paul gaat vechten tegen voormalig UFC en WWE ster: 'Wordt het boksen of MMA?'

Jake Paul zou naar verluidt in gesprek zijn voor een mogelijke bokswedstrijd volgend jaar met als tegenstander de recentelijk door de WWE ontslagen Matt Riddle.

Jake Paul is sinds zijn gevecht met Nate Diaz in augustus uit de ring gebleven. Daar behaalde Jake Paul een unanieme beslissingsoverwinning op de UFC-veteraan. Sindsdien heeft de YouTuber die bokser is geworden zich stilgehouden over tegen wie hij het misschien zal opnemen, maar dit zal een andere voormalige MMA-ster kunnen zijn in de vorm van Matt Riddle.

De beruchte middengewicht vechter had een controversiële carièrre bij de UFC en werd in 2013 ontslagen. Hoewel Matt Riddle snel tekende bij Bellator, koos hij in plaats daarvan voor een carrière bij de WWE om te gaan show worstelen. Hij werd daar echter vorige maand ontslagen, wat schijnbaar zal kunnen leiden tot een gevecht met Jake Paul.

Jake Paul vervolgt bokscarièrre

Het nieuws werd voor het eerst gemeld door Dave Meltzer van de Wrestling Observer Newsletter. In het artikel was het duidelijk dat de gesprekken tussen Jake Paul en Matt Riddle nog in een zeer vroeg stadium verkeren en het best beschreven kunnen worden als voorlopig. Bovendien was het niet duidelijk of de twee elkaar zouden ontmoeten in een bokswedstrijd of een MMA-gevecht (lees verder onder video).

Uiteraard heeft Jake Paul tot nu toe nog geen MMA-gevecht gehad in zijn carrière in de vechtsport. Eerder dit jaar tekende hij echter bij de PFL en gaf aan dat hij uiteindelijk in de kooi zou vechten. Daardoor zou een potentieel MMA-gevecht met Matt Riddle mogelijk zijn als ze dat willen nastreven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws