AUW! Logan Paul weer met microfoon in gezicht geklapt, oud-boksrivaal superblij (video) Nieuws
Nieuws

AUW! Logan Paul weer met microfoon in gezicht geklapt, oud-boksrivaal superblij (video)

AUW! Logan Paul weer met microfoon in gezicht geklapt, oud-boksrivaal superblij (video)

Pro-wrestling superster Rey Mysterio heeft onlangs een beruchte actie van Dillon Danis in de WWE nagebootst. Tijdens een confrontatie sloeg de ervaren worstelaar Logan Paul in het gezicht met een microfoon.

Pro-wrestling superster Rey Mysterio heeft onlangs een opvallende actie van MMA-vechter Dillon Danis nagebootst tijdens een WWE-evenement. Tijdens een face-off met Logan Paul, de beroemde YouTuber en bokser, sloeg Rey Mysterio hem met een microfoon in het gezicht, een moment dat sterk deed denken aan een incident met Dillon Danis.

Dillon Danis en Logan Paul stonden tegenover elkaar in een bokswedstrijd op het 'Misfits Boxing - The PRIME' evenement. De populaire YouTuber won via diskwalificatie nadat Danis een guillotine verwurging probeerde uit te voeren.

Verheugde reactie van Dillion Danis

De rivaliteit tussen Danis en Paul begon echter ver voor het gevecht, met Danis die zijn tegenstander en diens verloofde online belachelijk maakte. Het hoogtepunt van hun vete kwam tijdens een face-off voorafgaand aan het gevecht, toen Danis Paul met een microfoon op het hoofd sloeg, wat de YouTuber verwondde en bijna het gevecht in gevaar bracht.

Onlangs in een segment van WWE, imiteerde Rey Mysterio de beruchte actie van Dillon Danis door Logan Paul met een microfoon op het hoofd te slaan. Danis reageerde verheugd op deze eerbetuiging van de worstellegende met een post op social media: "Imitatie is de oprechtste vorm van vleierij. 🎤🩸"

Het is vermeldenswaard dat Dillon Danis momenteel geen MMA-contract heeft nadat hij werd ontslagen door Bellator. Sinds zijn ontslag heeft hij herhaaldelijk gehint op een mogelijke overstap naar de UFC, en hij heeft een professioneel MMA-record van 2-0.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws