šŸŽ„ Logan Paul gebruikt weer boksbeugel gaat KO en slaat Randy Orton onderuit Pro Wrestling
Pro Wrestling

šŸŽ„ Logan Paul gebruikt weer boksbeugel gaat KO en slaat Randy Orton onderuit

šŸŽ„ Logan Paul gebruikt weer boksbeugel gaat KO en slaat Randy Orton onderuit

Logan Paul, bekend om zijn opvallende optredens in WWE-wedstrijden, heeft tijdens het Elimination Chamber-evenement vandaag weer voor een hoogtepunt gezorgd.

In de zesmans Elimination Chamber match in Perth, Australiƫ, nam Paul het op tegen Randy Orton, Bobby Lashley, Kevin Owens, Drew McIntyre en LA Knight. De winnaar zou doorgaan naar Wrestlemania om het op te nemen tegen Seth Rollins voor de wereldtitel zwaargewicht.

Paul, de huidige U.S. kampioen, behoorde tot de laatste drie deelnemers, maar kreeg een memorabele klap van Lashley ā€“ een veteraan van Strikeforce en Bellator ā€“ door tijdens de wedstrijd door een pod gespeerd te worden.

Orton elimineert Paul, McIntyre wint

Paul werd uiteindelijk geƫlimineerd door Orton, maar hij zorgde ervoor dat Orton de wedstrijd verloor door een knock-out slag, wat leidde tot een overwinning voor McIntyre en een titelgevecht op het grootste jaarlijkse evenement van het bedrijf. Ondertussen lijken Orton en Paul op een confrontatie af te stevenen.

Deze gebeurtenis benadrukt Paul's groeiende aanwezigheid en impact in de WWE-wereld. Zijn vermogen om memorabele momenten te creƫren, zowel in als buiten de ring, maakt hem tot een opvallende en veelbesproken figuur in de professionele worstelwereld.

Logan Paul slaat ook Kevin Owens met Boksbeugel knockout

Logan Paul kon het weer eens niet laten en sloeg weer toe met zijn boksbeugel afgelopen nacht. Dit keer was het Kevin Owens die onderuit geslagen werd door Logan Paul.

Tijdens de SmackDown-aflevering van afgelopen nacht zorgde Logan Paul voor opschudding. Hij verscheen onverwachts onder de ring vandaan tijdens een tagteam-match tussen Randy Orton & Kevin Owens en Pretty Deadly.

Paul sloeg Owens knock-out met een boksbeugel, waardoor Pretty Deadly de overwinning pakte. De scheidsrechter, die niet oplette, miste de overtreding. Dit is niet de eerste keer dat Paul vals speelt tegen Owens. Eerder gebruikte hij al twee keer een boksbeugel tegen Owens, die met een flinke hoofdpijn achterbleef.

De WWE-fans zijn woedend over de controversiƫle overwinning van Paul. Ze vinden dat hij vals speelde en dat hij geschorst moet worden. Paul zelf heeft nog niet gereageerd op de controverse.

Is dit het einde van Owens' carriĆØre?

Owens is na de knock-out flink geblesseerd. Het is nog onduidelijk of hij nog wel kan vechten. De WWE-fans hopen dat hij snel herstelt en terugkeert naar de ring om wraak te nemen op Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws