'Boksbeugel' drama in WWE titelgevecht: Logan Paul overwint Kevin Owens Pro Wrestling
Pro Wrestling

'Boksbeugel' drama in WWE titelgevecht: Logan Paul overwint Kevin Owens

'Boksbeugel' drama in WWE titelgevecht: Logan Paul overwint Kevin Owens

Bij de Royal Rumble verdedigde Logan Paul met succes zijn Amerikaanse kampioenschap tegen Kevin Owens. De wedstrijd begon met een poging van Paul om Owens de hand te schudden, maar Owens koos ervoor om direct in de aanval te gaan.

Owens domineerde de openingsfase, waardoor Paul verrast en overdonderd werd. De kampioen herpakte zich echter snel door Owens' geblesseerde rechterhand aan te vallen.

Dynamische ommekeer

Het gevecht ging heen en weer, waarbij beide concurrenten alles gaven. Paul toonde zijn luchtvaardigheid met slingshot lariats en frog splashes. Hij werd echter overmoedig toen hij probeerde Owens van de bovenste touw te suplexen.

Paul stopte zelfs om commentator Corey Graves te bespotten, die had gezegd dat niemand Owens vanaf de bovenste touw kon suplexen. Owens wist de suplex echter om te keren, waardoor Paul in de problemen kwam.

Onverwachte Wendingen

De wedstrijd nam een wilde wending toen een lid van Pauls entourage probeerde in te grijpen. Terwijl de beveiliging probeerde het entouragelid te verwijderen, kwamen Austin Theory en Grayson Waller naar de ring, waarbij Theory Paul een paar boksbeugels toeschoof.

Owens wist de boksbeugels van Paul af te pakken en sloeg de kampioen knock-out. De scheidsrechter stopte echter de telling bij het zien van de boksbeugels in Owens' hand, wat leidde tot zijn diskwalificatie.

De rivaliteit escaleert

Hoewel Logan Paul zijn Amerikaanse kampioenschap bij de Royal Rumble behield, eindigde hij met een powerbomb door een tafel van Kevin Owens. Het lijkt erop dat deze verhitte rivaliteit nog maar net begonnen is.

Opbouw naar de Royal Rumble

De rivaliteit tussen Logan Paul en Kevin Owens escaleerde al voor de Royal Rumble. De twee WWE-supersterren kregen het met elkaar aan de stok tijdens een training in het WWE Performance Center.

Een video van WWE toonde Paul in de ring van het Performance Center toen Owens het gebouw binnenkwam. De twee begonnen elkaar te beledigen, wat resulteerde in een confrontatie in de ring. Paul en Owens moesten door andere worstelaars worden gescheiden.

Owens' weg naar de titelstrijd

Kevin Owens verdiende zijn titelgevecht bij de Royal Rumble door het United States Title Tournament op SmackDown te winnen. Hij versloeg Austin Theory, Carmelo Hayes en Santos Escobar.

Logan Paul was aanwezig bij de commentaar tafel tijdens de finale tussen Owens en Escobar, waarbij de kampioen Owens de hele tijd uitdaagde. Owens nam echter wraak door Logan Paul met één klap knock-out te slaan.

7 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws