Foto's laten zwaar toegetakelde Logan Paul zien: 'krijgt haat van fans' Pro Wrestling
Pro Wrestling

Foto's laten zwaar toegetakelde Logan Paul zien: 'krijgt haat van fans'

Foto's laten zwaar toegetakelde Logan Paul zien: 'krijgt haat van fans'

In St. Petersburg, Florida, tijdens de WWE Royal Rumble, behield YouTube-ster en parttime bokser Logan Paul zijn United States titel. De overwinning kwam echter niet zonder controverse, aangezien zijn tegenstander Kevin Owens werd gediskwalificeerd voor het gebruik van boksbeugels.

Ironisch genoeg was het Paul die de boksbeugels als eerste in de wedstrijd introduceerde, maar Owens wist ze van hem af te pakken en zelf te gebruiken. Dit leidde tot grote ontevredenheid onder de 48.044 toeschouwers over de afloop van de wedstrijd.

Owens' reactie op de uitslag

Ondanks de ontevredenheid van het publiek over de uitslag, zorgde Owens ervoor dat ze toch iets hadden om over te juichen. Hij sleurde Paul naar buiten en powerbombed hem door de aankondigingstafel, tot groot genoegen van het gefrustreerde publiek.

Tijdens de wedstrijd had Paul een groot deel van de actie in handen en maakte hij gebruik van de aanhoudende blessures van zijn uitdager, ondanks dat hij zelf zichtbare striemen op zijn borst had.

Paul's overwinning en weg naar WrestleMania

Na een vroege aanval herstelde Paul zich om Owens' geblesseerde hand tegen de ringpaal te slaan en de controle over de wedstrijd te nemen. Ondanks een mislukte 619 van Owens, wist Paul hem te stoppen door zijn knieën op te trekken en een senton te blokkeren, een verdediging die hij later in de wedstrijd herhaalde.

Het resultaat betekent dat Paul op koers blijft om met een titel naar WrestleMania te gaan, wat hem vrijwel zeker een prominente wedstrijd garandeert.

De WWE Royal Rumble met Logan Paul en Kevin Owens toonde wederom de dramatische en onvoorspelbare aard van professioneel worstelen. Terwijl Paul zijn titel behoudt, blijft de discussie over de afloop van de wedstrijd en de rol van de scheidsrechter in de sport voortduren.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws