🎥 Logan Paul gebruikt boksbeugel in smerige aanval op Kevin Owens Pro Wrestling
Pro Wrestling

🎥 Logan Paul gebruikt boksbeugel in smerige aanval op Kevin Owens

🎥 Logan Paul gebruikt boksbeugel in smerige aanval op Kevin Owens

Tijdens de SmackDown-aflevering van afgelopen nacht zorgde Logan Paul voor opschudding. Hij verscheen onverwachts onder de ring vandaan tijdens een tagteam-match tussen Randy Orton & Kevin Owens en Pretty Deadly.

Logan Paul sloeg Owens knock-out met een boksbeugel, waardoor Pretty Deadly de overwinning pakte. De scheidsrechter, die niet oplette, miste de overtreding. Al twee keer eerder gebruikte Paul een boksbeugel tegen Owens die met een flinke hoofdpijn achterbleef.

Paul en Owens botsen op WrestleMania 40

Deze controversiële actie voegt extra spanning toe aan de confrontatie tussen Paul en Owens op WrestleMania 40. De twee staan volgende week zaterdag tegenover elkaar in de ring voor de WWE United States Championship.

Een ander belangrijk moment was de contractondertekening van Jade Gargill. De voormalige AEW-ster is de nieuwste aanwinst voor SmackDown en belooft een grote impact te maken met haar kracht en charisma.

WrestleMania 40 kwalificatiewedstrijden

In andere wedstrijden wisten Austin Theory & Grayson Waller zich te kwalificeren voor de Men's Money in the Bank Ladder Match op WrestleMania 40 door te winnen van The Street Profits. Rey Mysterio daagde zijn zoon Dominik opnieuw uit voor een wedstrijd op WrestleMania, dit keer met Dragon Lee als tag team partner. Dominik koos Santos Escobar als zijn partner.

In de vrouwendivisie behaalde Bianca Belair een overwinning op Dakota Kai.

Alle ogen gericht op WrestleMania 40

Alle wedstrijden op SmackDown stonden in het teken van WrestleMania 40, dat volgende week zaterdag en zondag plaatsvindt in het Lincoln Financial Field in Philadelphia. De twee avonden zullen plaatsvinden voor een publiek van ongeveer 70.000 toeschouwers per avond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws