'Zwaar genaaid!' Vechtlegende Mark Hunt verliest jarenlange juridische strijd Nieuws
Nieuws

'Zwaar genaaid!' Vechtlegende Mark Hunt verliest jarenlange juridische strijd

'Zwaar genaaid!' Vechtlegende Mark Hunt verliest jarenlange juridische strijd

Na een zes jaar durende juridische strijd lijkt Mark Hunt definitief te hebben verloren in de rechtszaal tegen de UFC, Dana White en Brock Lesnar.

Een federale rechter in Nevada heeft het resterende deel van Hunts zaak tegen zijn voormalige promotor afgewezen. Deze zaak werd nieuw leven ingeblazen in 2021, nadat een hogere rechtbank eerdere afwijzingen van aanklachten wegens mishandeling, fraude en samenzwering tegen de UFC, White en Lesnar in verband met Hunts gevecht tegen de WWE-ster op 9 juli 2016, ongedaan maakte.

Mark Hunt zwaar genaaid door de UFC

Rechter Jennifer A. Dorsey oordeelde dat Hunt niet kon bewijzen dat het trio opzettelijk had gelogen over het gebruik van prestatiebevorderende drugs door Lesnar in hun UFC 200-gevecht en dat ze samenspanden om het gevecht te boeken, ondanks het feit dat ze wisten dat Lesnar doping gebruikte.

Hunt klaagde de UFC, White en Lesnar aan in 2017, met beschuldigingen van illegale activiteiten, fraude en contractbreuk. Rechter Dorsey had Hunt al twee keer eerder afgewezen voordat het hoger beroep plaatsvond.

UFC Dopinggebruiker Brock Lesnar had boven het hoofd gehouden

Lesnar, voormalig UFC-zwaargewicht kampioen, keerde terug naar de UFC voor het UFC 200-gevecht en versloeg Hunt via unanieme beslissing. Hij werd later positief getest op meerdere verboden stoffen en werd geschorst. Hunts juridische strijd beïnvloedde zijn carrière en hij keerde terug naar het MMA en boksen.

Mark Hunt liet weten dat hij de passie voor vechten verloor als gevolg van deze langdurige juridische strijd. Het lijkt erop dat zijn gevecht in de rechtszaal definitief voorbij is, maar de impact op zijn carrière zal altijd voelbaar blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws