UFC-ster Israel Adesanya opgepakt! 'Gevangenisstraf wacht na bekennen schuld' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Israel Adesanya opgepakt! 'Gevangenisstraf wacht na bekennen schuld'

UFC-ster Israel Adesanya opgepakt! 'Gevangenisstraf wacht na bekennen schuld'

Israel Adesanya, voormalig UFC-middengewicht kampioen, heeft schuld bekend aan een aanklacht voor 'rijden onder invloed' in Nieuw-Zeeland, vlak voor zijn laatste UFC-gevecht.

UFC ster Adesanya, 34 jaar oud, werd betrapt op het besturen van een auto met een alcoholgehalte van 87 milligram per 100 milliliter bloed, ruim boven de toegestane limiet van 50 milligram in Nieuw-Zeeland.

De overtreding vond plaats op 19 augustus, slechts enkele weken voor zijn nederlaag in het middengewicht titelgevecht tegen Sean Strickland op 9 september. Volgens de berichten werd Adesanya opgepakt en kortstondig in de cel gezet.

Toekomst Israel Adesanya onzeker

De mogelijke straf voor deze aanklacht omvat maximaal drie maanden gevangenisstraf of een boete van $4.500 NZD. De veroordeling staat gepland voor 10 januari 2024, waardoor de toekomst van Adesanya in de sport onzeker is.

Deze onverwachte wending werpt een schaduw over de anders zo glanzende carrière van Adesanya en zal zeker nauwlettend worden gevolgd door zowel fans als sportliefhebbers over de hele wereld. We blijven u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen in deze zaak die de sportgemeenschap in beroering brengt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws