Wat als Rico en Badr stoppen met kickboksen? Nieuws
Nieuws

Wat als Rico en Badr stoppen met kickboksen?

Wat als Rico en Badr stoppen met kickboksen?

Rico Verhoeven en Badr Hari, hebben wereldwijd bekendheid verworven als topatleten. Als zij ermee stoppen, wat zal er dan gebeuren?

Kickboksen is een veeleisende sport die veel van de atleten vraagt. De afgelopen jaren hebben twee grote namen in het kickboksen Verhoeven en Badr hun stempel op de sport gedrukt. Als Verhoeven en Badrstoppen met kickboksen, kan dit een groot effect hebben op de sport.

Rico en Badr grote publiekstrekkers

Zonder hun aanwezigheid is de kans groot dat andere kickboksers minder interessant worden voor publiek en sponsors. Hun vertrek zou ook invloed kunnen hebben op events waar ze normaal gesproken aan meedoen. Verhoeven en Badr zijn nu eenmaal grote publiekstrekkers.

Met een vertrek van Verhoeven of Badr uit de wereld van kickboksen, vraagt ​​iedereen zich af wie hun opvolgers zouden kunnen worden. Er is echter geen duidelijke antwoord op deze vraag, omdat er nog veel te bewijzen valt in de sport. Als zijn namen als een Antonio Plazibat en Jama Ben Saddik wel de meest logische om hen op te volgen.

Niets te klagen

Als Rico en Badr Besluiten te stoppen wacht een uitdaging voor Glory Kickboxing. Echter is de organisatie hard aan het werk om nieuwe namen te bouwen. Een aankomend gevecht tussen Verhoeven en Plazibat zou daar volgens insiders een opmaat in kunnen zijn. Mocht Plazibat er in slagen Verhoeven te verslaan dan is diens status meteen gevestigd.

Badr heeft al aangegeven te willen stoppen, Verhoeven heeft daar nog niets over gemeld. Deze zal ongetwijfeld er alles aan doen als kampioen zijn carriere af te sluiten. Beide vechters hebben buiten de ring ook succes. Zo startte Badr een keten van sportscholen in Marokko. Verhoeven is inmiddels acteur en succesvol zakenman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws