🎥 Woeste ONE vechtbaas over de zeik: 'Deze man vecht hier nooit meer' Nieuws
Nieuws

🎥 Woeste ONE vechtbaas over de zeik: 'Deze man vecht hier nooit meer'

🎥 Woeste ONE vechtbaas over de zeik: 'Deze man vecht hier nooit meer'

Tijdens ONE Championship 166 werd voormalig zwaargewicht kampioen Arjan Bhullar geconfronteerd met een zeldzame rode kaart wegens te weinig actie, nadat hij faalde om voldoende met zijn tegenstander te engageren. Wat ONE Vechtbaas Chatri Sityodtong betreft is het einde oefening voor de Indiër.

Deze beslissing heeft niet alleen geleid tot een diskwalificatie voor Bhullar, maar ook tot een stroom van kritiek vanuit de vechtsportgemeenschap, inclusief scherpe woorden van ONE Championship CEO Chatri Sityodtong.

🎥 Woeste ONE vechtbaas over de zeik: 'Deze man vecht hier nooit meer'
Arjan Bhullar krijgt een rode kaart van scheidsrechter Hearb Dean

"Wat Arjan deed is onaanvaardbaar bij ONE Championship", begon Sityodtong. “Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het bedrijf, de organisatie, dat we ooit een rode kaart hebben uitgegeven wegens verlegenheid. De eerste keer ooit."

Sityodtong's Teleurstelling in Bhullar

"Hij wilde niet vechten. En als je niet wilt vechten, waarom ben je dan een professionele vechter? Je hoort absoluut niet thuis in de top van de wereld in topvechtsporten. Ik was diep teleurgesteld in Arjan, en ik denk dat hij India in de steek heeft gelaten. India zal hem niet langer als een held beschouwen.'

Chatri Sityodtong, de CEO van ONE Championship, heeft publiekelijk zijn teleurstelling uitgesproken over de prestatie van Arjan Bhullar bij ONE 166. Sityodtong benadrukte de waarden en verwachtingen binnen de organisatie, waarbij hij aangaf dat Bhullar's prestatie niet voldeed aan de normen van moed en strijdlust die van vechters wordt verwacht.

De kritiek van Sityodtong en de diskwalificatie van Bhullar hebben een significante impact gehad op de reputatie van de vechter, zowel binnen als buiten India. Fans en volgers van de sport hebben hun teleurstelling geuit over Bhullar's terughoudende aanpak tijdens het gevecht, wat heeft geleid tot een sterke afkeuring van zijn prestatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws