🎥 Woede over kickboksleraar: 'Dit zou verboden moeten worden' Nieuws
Nieuws

🎥 Woede over kickboksleraar: 'Dit zou verboden moeten worden'

🎥 Woede over kickboksleraar: 'Dit zou verboden moeten worden'

Een video waarin een kickboksleraar jonge leerlingen hardhandig traint, gaat viraal op sociale media. De beelden, waarin de man trappen en stoten uitdeelt die harde klappen opleveren, veroorzaken veel boze reacties. De identiteit van de kickboksleraar is niet bekend, maar hij kan rekenen op flink wat kritiek online.

In de video is te zien hoe de kickboksleraar zijn leerlingen instructies geeft en hen vervolgens hardhandig traint. Hij deelt trappen en stoten uit, en in een paar gevallen vliegen de leerlingen zelfs meters door de lucht. Dit heeft geleid tot een storm van verontwaardiging online.

"Dit is gewoon kindermishandeling": Woede over harde trainingsmethoden

"Dit is gewoon kindermishandeling wat die gast daar doet. Die zou voor het leven verbannen moeten worden", reageert een gebruiker op sociale media. "Als dit mijn kind was dan had ik die gast zelf even aangepakt," voegt een ander toe.

Frontkick stuurt jochie meters door de lucht: "Ongelooflijk!"

Vooral een gedeelte in de video waar de man een frontkick geeft waardoor een jochie meters naar achter vliegt, maakt veel kijkers woedend. "Ongelooflijk! Hoe kan je dit soort dingen doen met kinderen?", vraagt een gebruiker zich af.

Wie is de kickboksleraar? En wat zijn de gevolgen?

De identiteit van de kickboksleraar is niet bekend. Het is onduidelijk of er al sancties zijn genomen tegen de man. De video is inmiddels van verschillende social media platforms verwijderd.

De discussie over de harde trainingsmethoden in de kickbokswereld is hiermee echter nog lang niet voorbij. Is dit een kwestie van strenge discipline of gaat het te ver? De meningen zijn verdeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws