🎥 Mike Tyson vecht op straat! 'Opwarmertje Jake Paul gevecht' Nieuws
Nieuws

🎥 Mike Tyson vecht op straat! 'Opwarmertje Jake Paul gevecht'

🎥 Mike Tyson vecht op straat! 'Opwarmertje Jake Paul gevecht'

Voormalig zwaargewicht bokslegende Mike Tyson zorgde vrijdag voor ophef met een video waarin hij te zien is in een (ogenschijnlijk) straatgevecht met bokser Shannon Briggs. De beelden, gemaakt in Tyson's jeugdwijk Brownsville, Brooklyn, tonen een schermutseling met een knipoog naar het verleden.

Tyson was op bezoek in zijn oude buurt, waar hij een groot deel van zijn jeugd doorbracht. Vergezeld door voormalig bokser Shannon Briggs, slenterden ze door de straten, omringd door enthousiaste locals. Wat begon als een nostalgische wandeling, escaleerde al snel naar een geënsceneerde vechtpartij.

Van nostalgische wandeling naar boksposes op straat

Na een omhelzing trok Tyson impulsief zijn shirt uit en nam een bokshouding aan. Briggs reageerde direct door hetzelfde te doen. Vervolgens volgde een korte reeks speelse klappen, waarbij geen van beiden serieuze klappen uitdeelde.

Toen Briggs grappend probeerde Tyson op te tillen, barstten beide vechters in lachen uit en staakten ze het gevecht.

Iron Mike toont liefde voor jeugdwijk

Op social media deelt Tyson de video met de tekst: "Brownsville's finest always ready for a brawl. Love this guy!" (vertaling: De besten van Brownsville altijd klaar voor een vechtpartijtje. Geweldige gast!).

Briggs deelde op zijn eigen platform een ander perspectief van het incident, met de tekst: "Brownsville, even de boel rechtzetten voor de AtlanticTowers! ! ! ! @smoothedahustler de scheidsrechter! ! ! ! We gaan ervoor!)

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws