Oekraïense vechtmachine verplettert Rus in recordtijd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Oekraïense vechtmachine verplettert Rus in recordtijd (video)

Oekraïense vechtmachine verplettert Rus in recordtijd (video)

Pavel Vitruk was gisteravond snel klaar met zijn tegenstander Oleg Borisov die hij in 10 seconden met een knietje knockout kreeg tijdens hun gevecht bij Absolute Championship Akhmat in de KSK Arena St. Petersburg, Rusland.

De Oekraïense vechter Pavel Vitruk heeft gisteravond een onvergetelijke overwinning behaald op zijn Russische tegenstander Oleg Borisov tijdens Absolute Championship Akhmat in de KSK Arena St. Petersburg, Rusland. In een verbluffende prestatie vloerde Vitruk Borisov met een vernietigend knietje in slechts 10 seconden, waarmee hij de bantamgewichttitel pakte.

Borisov had geen eens de tijd om iets te doen laat staan de aanval in te zetten.Voordat deze het wist zocht hij spreekwoordelijk zijn contactlenzen na de felle knie van Vitruk op zijn kin.

Razendsnelle knock-out bezegelt overwinning

Vitruk wachtte geduldig op zijn kans en toen die kwam, sloeg hij toe met genadeloze precisie. Een bliksemsnel knietje naar het hoofd van Borisov stuurde de Rus neer op het canvas, bewusteloos en verslagen.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws