'Wat je niet zag!' Ben Saddik vs Verhoeven incident gefilmd uit andere hoek Nieuws
Nieuws

'Wat je niet zag!' Ben Saddik vs Verhoeven incident gefilmd uit andere hoek

'Wat je niet zag!' Ben Saddik vs Verhoeven incident gefilmd uit andere hoek

Tijdens de Glory Grand Prix een belangrijk kickboksevenement op zaterdag 9 maart, gebeurde er iets onverwachts. Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven, twee bekende kickboksers, kwamen ineens tegenover elkaar te staan.

Dit leidde tot een vervelend incident waarbij niet alleen de vechters, maar ook hun teams betrokken raakten. Het gevolg was een kort moment van chaos dat niemand zag aankomen.

De boel liep uit de hand toen er tijdens een discussie in de ring, Ben Saddik een trap uitdeelde richting Verhoeven. Die trap raakte zijn doel niet, maar zorgde wel voor extra spanning op een toch al spannende avond. Er zijn filmpjes van het incident, maar volgens sommige mensen laten die niet alles zien. Ze zeggen: "Je ziet alleen de trap van Jamal, maar niet wat er daarvoor gebeurde."

Er is ook een ander filmpje, vanuit een andere hoek, dat laat zien dat er tussen de teams van de vechters wat woorden werden uitgewisseld na het gevecht. Wat er precies gezegd is, daar zijn de meningen over verdeeld.

Iedereen wil weten wat er gaat gebeuren

Na het incident kwam de organisatie achter de wedstrijd, Glory, met het nieuws dat ze alles gaan uitzoeken. Dit nieuws maakt veel fans nieuwsgierig. Ze willen graag weten wat er nu precies gebeurd is en wat de gevolgen zullen zijn voor de betrokken vechters en hun teams.

Het onderzoek van Glory moet duidelijkheid bieden over wat er aan de hand was en wat dit betekent voor de toekomst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws