Vechtlegende Bob Sapp bedreigt Mike Tyson en doet heftige uitspraak Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Bob Sapp bedreigt Mike Tyson en doet heftige uitspraak

Vechtlegende Bob Sapp bedreigt Mike Tyson en doet heftige uitspraak

Bob Sapp heeft een dreigende uitdaging uitgesproken aan Mike Tyson, waarbij hij beloofde om diens hart eruit te trekken als ze ooit tegenover elkaar zouden staan.

De MMA-legende Bob Sapp heeft een uitdaging uitgedaan aan de voormalige wereldkampioen boksen, Mike Tyson, om uit zijn pensioen te stappen en een potje tegen hem te vechten.Tyson, heeft Sapp's uitdaging als de eventuele tegenstander in overweging genomen.

“Mike, ik heb een interessant voorstel voor je. Nu je je gesteld hebt op dit gevecht, geef me even je aandacht. Wat dacht je van een confrontatie waarbij jij en ik de ring in gaan”, zei Sapp. "Maar als dat gebeurt wees er klaar voor dat ik je hart eruit ruk."

Bob Sapp wil Mike Tyson's hart eruit rukken

Volgens Tysons verklaringen, waren er in het verleden gesprekken over een potentieel gevecht tussen hem en Bob Sapp. Tyson bevestigde dat Sapp initieel instemde met de partij, zelfs onder de Marquess of Queensbury boksregels.

Echter, Tyson uitte verwarring over de verschuivingen rondom het potentiële gevecht met Sapp, wat uiteindelijk leidde tot zijn exhibitiepartij tegen Roy Jones Jr. Hoewel Bob Sapp een interessante keuze was als mogelijk tegenstander van Mike Tyson, kwam het verwachte gevecht tussen de twee uiteindelijk niet tot stand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws