Bob Sapp en 'Rampage' Jackson in iconische 'Rocky'-scène voorafgaand aan hun Siamese bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Bob Sapp en 'Rampage' Jackson in iconische 'Rocky'-scène voorafgaand aan hun Siamese bokswedstrijd

Bob Sapp en 'Rampage' Jackson in iconische 'Rocky'-scène voorafgaand aan hun Siamese bokswedstrijd

MMA-veteraan Bob Sapp zal samen met Quinton 'Rampage' Jackson dit weekend samen weer in actie komen voor het komende Fight Circus 6-evenement in Thailand.

Fight Circus 6 (The Rise Or Fall Of Sloppy Balboa) vindt plaats in Phuke's Thailand's Illuzion Nightclub, op 1 april. Bij Fight Circus 6 zal Rampage Jackson zijn debuut maken in een Siamese bokswedstrijd met voormalig PRIDE-vechter Bob Sapp. Jackson en Sapp zullen aan elkaar gebonden zijn voor deze unieke wedstrijd, waarbij ze het opnemen tegen de promotor van het evenement, Jon Nutt, en Bangtao-coach Andrew Wood.

Vechtlegendes Bob Sapp en Quinton 'Rampage' Jackson samen in de strijd

Het shirt dat de mobiliteit van de jagers beperkt, staat garant voor een spannend en spannend gevecht. Ter voorbereiding op hun Fight Circus-debuut hebben 'Rampage' Jackson en Bob Sapp onlangs de klassieke kip-achtervolging uit de Rocky-film opnieuw gemaakt.

Om zijn voetenwerk te verbeteren, moest Rocky Balboa in de eerste film een kip volgen. Onnodig te zeggen dat vechtfans het leuk vonden om Jackson en Sapp de scène opnieuw te zien spelen. Fight Circus is een vechtsportpromotie met een primaire focus op entertainment. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke evenementen zoals Musical Chairs of Doom, Blindfolded Muay Thai, 2 vs. 1 MMA en meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws