🎥 UFC badboy Masvidal op jacht naar rivaal Diaz in woonplaats: 'Kom vechten Nate' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC badboy Masvidal op jacht naar rivaal Diaz in woonplaats: 'Kom vechten Nate'

🎥 UFC badboy Masvidal op jacht naar rivaal Diaz in woonplaats: 'Kom vechten Nate'

Jorge Masvidal, voormalig tweevoudig uitdager voor de weltergewicht titel in de UFC, heeft de aandacht van fans getrokken door naar Stockton te reizen, de thuisbasis van voormalig UFC-ster Nate Diaz.

Masvidal, die zijn professionele mixed martial arts carrière vorig jaar april beëindigde na een reeks van vier opeenvolgende verliezen, is nu op zoek naar Diaz voor een mogelijke rematch.

De carrières van Masvidal en Diaz

Masvidal sloot zijn MMA-carrière af met een verlies tegen Gilbert Burns, terwijl Diaz de UFC verliet na een indrukwekkende overwinning op Tony Ferguson in 2022. Diaz wist Ferguson te verslaan met een guillotine choke in het hoofdevenement van UFC 279.

De twee vechters, bekend om hun eerdere confrontatie in UFC 244, waar Masvidal de symbolische BMF-titel won, worden nu mogelijk opnieuw met elkaar in verband gebracht.

Mogelijke rematch tussen Masvidal en Diaz

Er zijn geruchten over een professioneel boksdebuut van Masvidal tegen Diaz, maar tot op heden is er geen officiële aankondiging gedaan over een boksrematch. Masvidal heeft echter de speculaties aangewakkerd door naar Stockton te reizen en in een video te vragen of iemand hem kan helpen Diaz te vinden.

"Er is iemand die ik zoek," zei Masvidal. "Ken je hem misschien – geef hem mijn nummer. Nate Diaz? Ken je hem?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws