🎥 UFC Kampioen Ilia Topuria steelt de show bij Real Madrid wedstrijd Nieuws
Nieuws

🎥 UFC Kampioen Ilia Topuria steelt de show bij Real Madrid wedstrijd

🎥 UFC Kampioen Ilia Topuria steelt de show bij Real Madrid wedstrijd

Ilia Topuria werd vedergewicht kampioen werd gisteren geëerd bij de voetbalwedstrijd van Real Madrid, nadat hij de eerste vechter uit Spanje werd die een UFC-titel veroverde.

Slechts een week na zijn knock-out overwinning op Alexander Volkanovski voor de 145-pond titel, werd Topuria geëerd in het Santiago Bernabéu Stadion in Madrid, met een vol huis aanwezig voor de wedstrijd tussen Real Madrid en Sevilla.

Topuria's moment van roem

Topuria liep het veld op met de UFC-titel op zijn schouder en ontmoette de spelers op het veld voordat hij de ceremoniële aftrap verrichtte om de wedstrijd te starten. Deze erkenning toont aan dat Topuria's sterrenstatus blijft groeien na zijn overwinning op Volkanovski en kampioen te worden.

Met een perfecte 15-0 record en 13 finishes onderweg, lijkt Topuria klaar om een van de volgende grote supersterren van de UFC te worden.

UFC's Plannen voor Spanje

Na de UFC Mexico City-kaart op zaterdagavond, bevestigde UFC CEO Dana White plannen om binnenkort een evenement in Spanje te organiseren. "Ik zou heel graag naar Spanje gaan, dus we moeten dat uitzoeken," zei White. "We gaan aan de slag en proberen dat te realiseren, maar het antwoord is ja, ik wil dat doen en ik wil dat dit jaar doen."

Dit is waarschijnlijk goed nieuws voor Topuria, vooral na de ontvangst die hij kreeg bij de Real Madrid-wedstrijd. Nu is het mogelijk dat hij later dit jaar weer naar Spanje terugkeert voor zijn eerste titelverdediging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws