1,9 miljard: Comeback Conor McGregor naar de UFC in nieuwe arena? Nieuws
Nieuws

1,9 miljard: Comeback Conor McGregor naar de UFC in nieuwe arena?

1,9 miljard: Comeback Conor McGregor naar de UFC in nieuwe arena?

Fans zijn ervan overtuigd dat Conor McGregor zijn comeback zal maken tijdens UFC 306 in de nieuwe Las Vegas Sphere, een arena ter waarde van £1,9 miljard.

Dana White, het hoofd van MMA, heeft bevestigd dat deze indrukwekkende arena het aankomende evenement op 14 september zal hosten. McGregor, die sinds zijn verlies tegen Dustin Poirier in juli 2021 niet meer heeft gevochten, is in gesprek geweest met White over een terugkeer.

Speculaties over McGregor's volgende gevecht

Hoewel het eerst de hoop was dat McGregor zou terugkeren in de octagon bij UFC 300 op 13 april, heeft White deze mogelijkheid van de hand gewezen. Echter, hij suggereerde dat Notorious later dit jaar, waarschijnlijk in de herfst, weer zou vechten.

Fans speculeren nu dat McGregor zal schitteren in de Las Vegas Sphere in september. De arena, die zes maanden geleden werd geopend na een bouwperiode van vier jaar, heeft al een residentie van de Ierse rockband U2 gehost, maar zal binnenkort ook andere muziek- en sportevenementen verwelkomen.

McGregor vs. Diaz een mogelijke trilogie

UFC-supporters hopen op een epische derde confrontatie tussen McGregor en zijn oude rivaal Nate Diaz. Reacties van fans suggereren groot enthousiasme voor een mogelijke aankondiging van McGregor vs. Diaz 3 in de Sphere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws