UFC vechtbaas vermoedt opgezet spel bij ruzie tussen Jake Paul en Floyd Mayweather Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas vermoedt opgezet spel bij ruzie tussen Jake Paul en Floyd Mayweather

UFC vechtbaas vermoedt opgezet spel bij ruzie tussen Jake Paul en Floyd Mayweather

UFC-president Dana White gelooft niet dat de recente confrontatie op straat tussen Jake Paul en Floyd Mayweather echt was.

Een video verscheen vorige week, waarin Mayweather en zijn entourage Paul tegenkwamen na een wedstrijd van Miami Heat in Florida. Paul voelde dat hij gevaar liep en rende weg om veiligheid te zoeken. White is er niet van overtuigd dat de confrontatie echt was.

"Ik kan me gewoon niet voorstellen dat Floyd dat zou doen. Dat is niet zijn stijl. Dat is niet echt zijn persoonlijkheid. Ik dacht dat het een sketch was. Ik geloof het niet. Wanneer heb je voor het laatst Floyd Mayweather zien optreden als een crimineel en met vijftig man op iemand afkomen? Dat doet Floyd niet," vertelde White aan TMZ Sports.

Ruzie tussen Jake Paul en Floyd Mayweather is nep

Paul beweert dat Mayweather en zijn teamleden hem kwaad wilden doen. Hij wil hun verschillen in de ring regelen, maar alleen als het een geldige bokswedstrijd is. In 2021 stapte Mayweather de ring in met Jake's oudere broer, Logan Paul, voor een acht ronden demo wedstrijd. Tijdens een mediabijeenkomst om de partij te promoten, brak er een vechtpartij uit tussen Mayweather en Jake Paul, en hun respectievelijke teams.

Het wilde tafereel begon toen Jake, tijdens een persoonlijk conflict, de pet van Mayweather greep en probeerde te ontsnappen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws