'HUH, deed ze het niet met Paddy?' MMA-fans in de war om verloving vechtster Nieuws
Nieuws

'HUH, deed ze het niet met Paddy?' MMA-fans in de war om verloving vechtster

'HUH, deed ze het niet met Paddy?' MMA-fans in de war om verloving vechtster

Molly McCann de Britse UFC-vechtster pronkt heeft zich verlooft op oudejaarsavond met haar vriendin. Dit bracht een aantal fans in de war die in de veronderstelling waren dat zij de vriendin was van Paddy 'The Baddy' Pimblett.

De UFC-vechter, bekend als Meatball Molly, postte op Instagram om aan te kondigen dat ze verloofd was. De in Liverpool geboren sportster omhelsde haar nu-verloofde, Ellis Clark, en plantte een kus op haar wang terwijl vuurwerk losbarstte op de achtergrond.

Dit bracht een aantal fans dusdanig in de war dat deze op diverse manieren reageerden op de post. En niet allen waren even positief om het maar zachtzinnig te zeggen. Vooral waren de fans teleurgesteld dat Molly niet de vriendin van mede UFC vechter Paddy Pimblett blijkt te zijn.

En Paddy dan?

,,Ik dacht dat ze het met Paddy deed, wat een afknapper", schrijft een fan op Twitter. ,,Jeetje weer een lesbo erbij in de UFC, wat is het met deze manwijven", schreef een ander. Het is geen geheim dat een groot aantal UFC vechters lesbiennes zijn, en zelfs paartjes vormen met andere UFC sterren zoals kampioen Amanda Nunes.

Molly voelt zich nu op haar gemak met haar persoonlijke leven, maar dat is niet altijd zo geweest. De 31-jarige kwam zes jaar geleden uit de kast. "Mijn geloof stond me niet toe. Totdat ik MMA vond en een veilige plek had om mezelf te zijn, kon ik zeggen: 'Ik ben nu Meatball'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws