UFC-ster McGregor mishandeld bekende DJ: 'Onderzoek kan 2 jaar duren'
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor mishandeld bekende DJ: ‘Onderzoek kan 2 jaar duren’

UFC-ster McGregor mishandeld bekende DJ: ‘Onderzoek kan 2 jaar duren’

Mishandeling McGregor op bekende DJ: 'Onderzoek kan 2 jaar duren'

Italiaans onderzoek naar de vermeende mishandeling door Conor McGregor op DJ Francesco Facchinetti kan twee jaar duren. De UFC-ster wordt ervan beschuldigd de neus van Facchinetti te hebben gebroken.

Vorig jaar oktober werd voormalig UFC-kampioen McGregor beschuldigd van het plegen van een niet-uitgelokte aanval op de Italiaanse bekende DJ Facchinetti. De DJ die jurylid is in de Italiaanse versies van The X Factor en The Voice, diende een aanklacht in tegen McGregor omdat hij beweerde dat de vechter zijn neus had gebroken.

Voor geen 10 miljoen

Volgens de advocaat van Facchinetti, Matteo Sergio Calori, loopt het politieonderzoek naar deze zaak nog. Calori heeft ook verklaard dat een oplossing in dit geval nog ver weg kan zijn. ,,De voorbereidende onderzoeken volgens de Italiaanse wet kunnen tot twee jaar duren”, zei hij. Calori voegde eraan toe dat hij niet wist in welk stadium het onderzoek zich bevond; dus alles wat hij en zijn cliënt kunnen doen is wachten.

De vermeende aanval op Facchinetti vond plaats in het luxe St. Regis Hotel in Rome. Faccinetti heeft beweerd dat hij en McGregor ongeveer twee uur in het hotel hebben gepraat voordat McGregor hem zonder waarschuwing in het gezicht sloeg. Kort nadat hij de zaak aan de politie had gemeld, vertelde Facchinetti de lokale media dat hij de aanklacht niet zou intrekken, zelfs niet als hem $ 10 miljoen werd aangeboden.

Bekijk ook

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen,

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page