UFC-ster McGregor mishandeld bekende DJ: 'Onderzoek kan 2 jaar duren' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor mishandeld bekende DJ: 'Onderzoek kan 2 jaar duren'

UFC-ster McGregor mishandeld bekende DJ: 'Onderzoek kan 2 jaar duren'

Italiaans onderzoek naar de vermeende mishandeling door Conor McGregor op DJ Francesco Facchinetti kan twee jaar duren. De UFC-ster wordt ervan beschuldigd de neus van Facchinetti te hebben gebroken.

Vorig jaar oktober werd voormalig UFC-kampioen McGregor beschuldigd van het plegen van een niet-uitgelokte aanval op de Italiaanse bekende DJ Facchinetti. De DJ die jurylid is in de Italiaanse versies van The X Factor en The Voice, diende een aanklacht in tegen McGregor omdat hij beweerde dat de vechter zijn neus had gebroken.

Voor geen 10 miljoen

Volgens de advocaat van Facchinetti, Matteo Sergio Calori, loopt het politieonderzoek naar deze zaak nog. Calori heeft ook verklaard dat een oplossing in dit geval nog ver weg kan zijn. ,,De voorbereidende onderzoeken volgens de Italiaanse wet kunnen tot twee jaar duren", zei hij. Calori voegde eraan toe dat hij niet wist in welk stadium het onderzoek zich bevond; dus alles wat hij en zijn cliënt kunnen doen is wachten.

De vermeende aanval op Facchinetti vond plaats in het luxe St. Regis Hotel in Rome. Faccinetti heeft beweerd dat hij en McGregor ongeveer twee uur in het hotel hebben gepraat voordat McGregor hem zonder waarschuwing in het gezicht sloeg. Kort nadat hij de zaak aan de politie had gemeld, vertelde Facchinetti de lokale media dat hij de aanklacht niet zou intrekken, zelfs niet als hem $ 10 miljoen werd aangeboden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws