Manhoef zwaar favoriet tegen 'sloper' Romero voor gevecht in september MMA Nieuws
MMA Nieuws

Manhoef zwaar favoriet tegen 'sloper' Romero voor gevecht in september

Manhoef zwaar favoriet tegen 'sloper' Romero voor gevecht in september

Bellator MMA heeft bevestigd dat Melvin Manhoef en Yoel Romero op vrijdag 23 september zullen vechten in Dublin, Ierland. Romero stond gepland om tegen Manhoef te vechten tijdens het co-main event van gisteravond in Bellator Parijs. Maar de Nederlands-Surinaamse vechter trok zich vorige maand terug vanwege een blessure.

De Bellator organisatie kondigde aan dat het licht-zwaargewicht gevecht op vrijdag 23 september zal plaatsvinden in Dublin's 3Arena. De wedstrijd is een favoriet voor de hardcore MMA-fans, zo ook Manhoef die als favoriet wordt bestempeld voor zijn laatste gevecht.

De immer gevaarlijke Romero maakte gisteravond gehakt van zijn vervangende tegenstander Alex Polizzi. Die hij op verwoestende wijze in de derde ronde vernietigde. Met de overwinning van gisteravond doorbrak Romero een reeks van verliezen van vier gevechten. Ook behaalde zijn eerste overwinning bij de in de VS gevestigde organisatie.

Geen makkie

De 45-jarige Manhoef vocht voor het laatst in november 2020, waar hij een TKO-verlies leed tegen Corey Anderson. Er was grote opwinding onder de MMA-fanbase na de aankondiging van de hernieuwde boeking, tussen de Cubaanse Olympische zilveren medaillewinnaar en de Nederlandse legende.

Ook al vernietigde Romero zijn rivaal Polizzi op brute wijze toch gaan de fans voor de legende Manhoef. Het zal voor de Nederlands-Surinaamse vechter geen makkie worden. Romero inmiddels 45-jaar liet zien nog veel in zich te hebben door zijn rivaal totaal te vernietigen. Manhoef heeft in zijn lange carrière voor hetere vuren gestaan en kan rekenen op de back-up van zijn fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws