'Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!' Aanklacht tegen McGregor
Home / Nieuws / ‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Francesco Facchinetti de bekende Italiaanse dj dient aanklacht in tegen Conor McGregor na een vermeende mishandeling: ‘Hij is gevaarlijk, hij moet worden gestopt’ is de DJ van mening.

Volgens CNN heeft de politie in Mariano Comasco bevestigd dat Facchinetti en zijn advocaat dinsdag een aanklacht hebben ingediend tegen de beruchte vechter. De Italiaan dient de aanklacht in vanwege een vermeende aanval die afgelopen weekend in Rome heeft plaatsgevonden.

Facchinetti beweert dat hij een hersenschudding heeft opgelopen als gevolg van de vermeende aanval. Eerder werd gemeld dat de DJ zijn neus zou hebben gebroken. Uiteindelijk besloot Facchinetti aangifte te doen nadat hij met zijn vrouw en vrienden over het incident had gesproken.

McGregor blijft bezig

Facchinetti voegde eraan toe dat hij hoopt dat beveiligingsbeelden van het St. Regis Rome-hotel waar het vermeende incident plaatsvond, zijn beweringen over de aanval zullen ondersteunen. Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd op de beschuldigingen van de DJ.

Dit is slechts het laatste incident met het gedrag van McGregor, waaronder een smijten met drank incident bij de MTV Video Music Awards in september, waar McGregor ruzie kreeg met muzikant Machine Gun Kelly op de rode loper.

Bekijk ook

Kijk hier LIVE vandaag! ONE: Winter Warriors (Gratis)

ONE Championship: Winter Warriors wordt gratis live uitgezonden

‘Dit gaat fout, Jake Paul gaat klappen krijgen’

Jake Paul gaat het zwaar krijgen in zijn aanstaande gevecht.

Covid-19! ‘Zo wordt je beter’ UFC baas White geeft tips

ana White, de grote baas van de MMA-vechtsport organisatie UFC testte positief op COVID-19

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page