UFC-ster McGregor de boksring weer in: 'Voelt als de 1e keer' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor de boksring weer in: 'Voelt als de 1e keer'

UFC-ster McGregor de boksring weer in: 'Voelt als de 1e keer'

Conor McGregor is blij weer de boksring in te kunnen. Dat deed de UFC-ster dan ook met alle plezier voor zijn eerste echte trainingssessie met een tegenstander sinds lange tijd.

Na door Dustin Poirier flink te zijn afgestoft in twee UFC-gevechten, waarin hij zelf in laatste zijn been brak was er angst of de Ier ooit nog zou vechten. Echter zette McGregor niet bij de pakken neer en liet zich opereren wat gevolgd werd door een intensieve revalidatie.

Eerste keer boksen

Hier en daar plaagde McGregor zijn rivalen door wat korte sparringsessies te laten zien. Echter werd het gisteren een stuk serieuzer en werd er even echt gebokst; ,,Mijn eerste sparringsessie", schreef McGregor bij een Insta post met video.

Wat echter opvalt is dat de Ier zijn zo getergde been nog lijkt te sparen. Het was geen echte MMA training maar boksen. Geruchten gaan dat McGregor wellicht alleen nog zou gaan boksen. Dit lijkt onwaarschijnlijk nu hij weltergewicht kampioen Kamaru Usman in het vizier heeft voor zijn comeback gevecht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws