'1 miljoen per gevecht of ik ga pleitte!' Kooivecht-kampioen dreigt op te stappen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'1 miljoen per gevecht of ik ga pleitte!' Kooivecht-kampioen dreigt op te stappen

'1 miljoen per gevecht of ik ga pleitte!' Kooivecht-kampioen dreigt op te stappen

AJ McKee, Bellator MMA vedergewicht kampioen wil $ 1 miljoen per gevecht om bij de organisatie te blijven. Slechts enkele dagen verwijderd van zijn eerste titelverdediging heeft McKee onthuld wat er nodig is voor om hem op de lange termijn bij Bellator te houden.

Het ongeslagen 27-jarige vedergewicht is snel een van de gezichten geworden van Bellator, maar de twee partijen blijven ver uit elkaar als het gaat om een ​​nieuw contract. ,,Ze probeerden me opnieuw op contract te zetten", zegt McKee.

Naar de UFC

,,Ik heb al eerder gevochten voor een miljoen dollar. Ik heb het gevoel dat ik nooit meer iets van minder dan een miljoen dollar zou moeten zien, vooral niet met de prestaties die ik heb bereikt. Elke keer dat ik in die kooi stap, staat er een 'O' op mijn record."

Volgens McKee zal hij $ 250.000 verdienen voor zijn aanstaande titelverdediging tegen Patricio Pitbull vrijdagavond op Bellator 277. Zijn mogelijke vertrek zou plaats kunnen maken voor een deal met de UFC, de grote concurrent van Bellator.

Grote eer

,,Het is altijd een droom van mij geweest en een doel om een ​​UFC-titel te bezitten", zei McKee. ,,Op een dag een UFC-titel pakken gaat gebeuren. Het is onvermijdelijk. Het is een prestatie en een onderscheiding die ik graag op mijn Palmares zou hebben. Daar ook kampioen zijn.”

McKee beschouwt zichzelf al lang als het beste vedergewicht in de sport. Zelfs in vergelijking met de regerend UFC-kampioen Alexander Volkanovski. Deze verdedigde met succes zijn titel afgelopen weekend tegen "The Korean Zombie" Chan Sung Jung.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws