'Je kunt mijn kloten kussen!' Jake Paul slaat aanbod Conor McGregor's coach af Nieuws
Nieuws

'Je kunt mijn kloten kussen!' Jake Paul slaat aanbod Conor McGregor's coach af

'Je kunt mijn kloten kussen!' Jake Paul slaat aanbod Conor McGregor's coach af

Jake Paul gaat niet in op het aanbod van coach John Kavanagh om te trainen bij SBG Ireland als hij besluit het boksen te ruilen voor MMA. Kavanagh is de lange tijds coach van UFC-ster McGregor.

De YouTuber die bokser is geworden, heeft een langdurige vete gehad met McGregor, die relatief eenzijdig is gebleven. Waarbij de beledigingen van Paul bijna geen reactie van de UFC-ster uitlokte. En toen hij vorig jaar met Mirror Fighting sprak, zei de coach van de Ier zelfs dat hij bereid zou zijn Jake en zijn broer Logan te laten meetrainen bij SBG Ireland.

Maar Paul, die goed scoort als een professionele bokser en zegt dit een MMA-gevecht te willen doen, heeft gezegd dat hij niet met Kavanagh zou willen trainen. Ook noemde Paul de SBG-baas een "loser" en een "zwerver" ".

Verliezers

,,Ik train niet met verliezers", vertelde Paul tegen Mirror Fighting. ,,Dus hoe aardig en respectvol dat ook is, coach Kavanagh, je kunt mijn kloten kussen. En Conor McGregor, je kunt mijn kont likken, want ik train niet met zulke verliezers. Deze man heeft geen gevecht gewonnen, dus waarom zou ik willen dat zijn slechte coach me iets leert."

Paul vist al bijna twee jaar naar een gevecht met McGregor en heeft gezegd dat hij bereid zou zijn om te vechten voor de juiste deal. En hoewel de Ier minder geïnteresseerd leek, heeft hij aangegeven dat het gevecht in de toekomst niet van tafel zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws