'Je kunt mijn kloten kussen!' Jake Paul slaat aanbod Conor McGregor's coach af
Home / Nieuws / ‘Je kunt mijn kloten kussen!’ Jake Paul slaat aanbod Conor McGregor’s coach af

‘Je kunt mijn kloten kussen!’ Jake Paul slaat aanbod Conor McGregor’s coach af

'Je kunt mijn kloten kussen!' Jake Paul slaat aanbod Conor McGregor's coach af

Jake Paul gaat niet in op het aanbod van coach John Kavanagh om te trainen bij SBG Ireland als hij besluit het boksen te ruilen voor MMA. Kavanagh is de lange tijds coach van UFC-ster McGregor.

De YouTuber die bokser is geworden, heeft een langdurige vete gehad met McGregor, die relatief eenzijdig is gebleven. Waarbij de beledigingen van Paul bijna geen reactie van de UFC-ster uitlokte. En toen hij vorig jaar met Mirror Fighting sprak, zei de coach van de Ier zelfs dat hij bereid zou zijn Jake en zijn broer Logan te laten meetrainen bij SBG Ireland.

Maar Paul, die goed scoort als een professionele bokser en zegt dit een MMA-gevecht te willen doen, heeft gezegd dat hij niet met Kavanagh zou willen trainen. Ook noemde Paul de SBG-baas een “loser” en een “zwerver” “.

Verliezers

,,Ik train niet met verliezers”, vertelde Paul tegen Mirror Fighting. ,,Dus hoe aardig en respectvol dat ook is, coach Kavanagh, je kunt mijn kloten kussen. En Conor McGregor, je kunt mijn kont likken, want ik train niet met zulke verliezers. Deze man heeft geen gevecht gewonnen, dus waarom zou ik willen dat zijn slechte coach me iets leert.”

Paul vist al bijna twee jaar naar een gevecht met McGregor en heeft gezegd dat hij bereid zou zijn om te vechten voor de juiste deal. En hoewel de Ier minder geïnteresseerd leek, heeft hij aangegeven dat het gevecht in de toekomst niet van tafel zal zijn.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page