UFC-ster McGregor bedreigt Hasbulla! 'stinkende inteelt je gaat eraan' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor bedreigt Hasbulla! 'stinkende inteelt je gaat eraan'

UFC-ster McGregor bedreigt Hasbulla! 'stinkende inteelt je gaat eraan'

Conor McGregor de voormalige UFC-kampioen stuurde in een onverwacht aantal beledigende berichten naar internet sensatie Hasbulla. De Ier verwijderde deze net zo snel als hij ze plaatste maar oplettende fans waren snel in het vastleggen.

UFC-ster McGregor deed zijn bijnaam "The Notorious" afgelopen nacht eer aan in een recente reeks verwijderde tweets gericht op Hasbulla. ,,Ik zou die kleine hasbulla graag over een doelpaal willen lanceren en laten vliegen", schreef McGregor. ,,Stinkende inteelt. Ik ga er mijn missie van maken om op een dag een driepunter met hem te scoren, schat.”

Pisnijdig

Hasbulla kwam de onverwachte tirade van McGregor tegen en gooide zelf een paar verbale stoten om de ontluikende rivaliteit op te warmen. ,,Ik volg geen zwervers… ik wist niet dat iemand een grote bek tegen mij had. Tot de volgende keer', reageerde hij op McGregor.

Nadat hij merkte dat McGregor zijn tweets had verwijderd, leek Hasbulla zichzelf tot winnaar van de online matchup uit te roepen en bespotte hij McGregor ervoor. ,,Ten minste één van ons handhaafde een ongeslagen record Hasbulla 1 versus Conor 0."

Doe je niet

McGregor reageerde niet verder op de berichten en er viel geen duidelijk motief op, behalve de mogelijkheid dat de voormalige UFC-kampioen in twee divisies het oneens was met de recente video's van de kleine influencer. Waaronder een waarin hij de regerend UFC vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski in het gezicht sloeg met een hamburger.

Hoewel Volkanovski het incident ter harte nam en meedeed voor de fans, waren sommigen niet blij met de acties van Hasbulla, en dat kan ook McGregor zijn. Hoewel de meeste leden van de mixed martial arts-gemeenschap lijken te genieten van zijn aanwezigheid, doet de Ierse superster dat niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws