UFC-ster Khabib Toont Boks skills! 'Hij moet de ring in' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib Toont Boks skills! 'Hij moet de ring in'

UFC-ster Khabib Toont Boks skills! 'Hij moet de ring in'

Khabib Nurmagomedov UFC-ster en voormalig kampioen, stopte abrupt met MMA-vechten. Een perfect record van 50-0 maar geen kans op een comeback.

Dat de fans Khabib nog hoog hebben zitten en deze graag terug zien keren als vechter is de kans daarop klein. Recentelijk werd bekend dat Khabib echt niet terug komt. Al beweren bronnen dat hij hues nog wel een keer te zien zal zijn.

In een video is te zien dat Khabib zijn skills nog steeds heeft. Sterker nog we zien hem boksen zoals hij eigen nooit echt in de MMA-kooi deed. Snel, hard en trefzeker.

In zijn tijd bij de UFC paste Khabib vooral zijn grond vechten en worstelen toe. Maar nu blijkt dat hij een begenadigd bokser is. Fans die reageerden op de post; "Gemiste kans, Khabib moet de ring weer in, hij sloopt ze allemaal", aldus een enthousiaste fan.

Voorlopig zal Khabib zich concentreren op zijn gezien, al lijkt het bloed toch echt wel te kruipen waar het niet gaan kan.

Poll

Moet Khabib weer terugkomen als vechter?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws