Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder MMA Nieuws
MMA Nieuws

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

Rizvan Kuniev de Dagestaanse MMA-vechter stelt verrassend zijn wereldtitel in Eagle FC vacant. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov de voormalige UFC kampioen.

MMA-legende Khabib verliest de diensten van Rizvan Kuniev in het Eagle Fighting Championship (Eagle FC). Wat betekent dat de MMA-promotie momenteel geen zwaargewicht kampioen heeft. Kuniev heeft titel verlaten en sloot zich aan bij de Professional Fighters League (PFL).

Verraad

Dit moet ongetwijfeld als een mes in de rug of verraad voelen voor Khabib aangezien Kuniev een landgenoot is.en deze al eerder weg ging maar terug kwam. Kuniev is misschien het best bekend vanwege zijn optreden in Dana White's Contender Series in 2021, waarmee hij een TKO-overwinning behaalde.

Hij keerde echter terug naar Eagle FC nadat hij geen deal met de UFC had kunnen sluiten. Onlangs versloeg hij Anthony Hamilton in de eerste ronde om zijn zwaargewicht titel te verdedigen bij Eagle FC 46.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws