UFC-ster Khabib stapt vechtsport uit! 'Einde tijdperk' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib stapt vechtsport uit! 'Einde tijdperk'

UFC-ster Khabib stapt vechtsport uit! 'Einde tijdperk'

Khabib Nurmagomedov voormalig UFC lichtgewicht kampioen is van plan om de vechtsportwereld uit te stappen.

Sinds Khabib Nurmagomedov afscheid heeft nam van MMA als vechter, is hij bezig gebleven met het managen van zijn eigen organisatie Eagle FC. Bovendien is hij in de voetsporen van zijn vader getreden door landgenoten als Islam Makhachev, Umar Nurmagomedov, Usman Nurmagomedov en verschillende anderen te coachen.

Bedankt

“Khabib verlaat de MMA-industrie. Het gaat over coaching en al het andere dat met MMA te maken heeft. De reden is de wens van Khabib om meer tijd aan zijn gezin te besteden.” Bovendien ging Khabib naar zijn officiële Instagram waar hij schijnbaar afscheid nam van zijn broers terwijl hij hen bedankte dat ze hem de man hadden gemaakt die hij nu is.

Nurmagomedov (29-0 MMA) besloot zich terug te trekken uit de competitie na zijn overwinning op Justin Gaethje bij UFC 254. 'The Eagle' noemde de dood van zijn vader Abdulmanap als reden voor zijn beslissing om zijn handschoenen aan de wilgen te hangen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws