Kickbokser (21) overleden tijdens training op straat! 'Niet zo bedoelt' Nieuws
Nieuws

Kickbokser (21) overleden tijdens training op straat! 'Niet zo bedoelt'

Kickbokser (21) overleden tijdens training op straat! 'Niet zo bedoelt'

Gil Anderson een 21 jarige kickbokser was aan het trainen met een vriend op straat. Echter liep dit tragisch af en overleed Anderson.

De jonge kickbokser en zijn vriend waarvan alleen de naam Arthur bekend is gemaakt waren eerder deze week aan het trainen op het buurtplein van hun woonwijk in Paraíba, Brazilië. Anderson die samen met zijn vriend een Jiu Jitsu training deed overleed terwijl de twee in een worsteling verwikkeld waren.

Anderson en Arthur al heel lang vrienden zijn en getraind in jiu-jitsu wilden een warming-up doen voor de kickboks-les, in het Youth Reference Center. Arthur vertelde de politie dat hij met Anderson aan het trainen was en op een gegeven moment bovenop zijn vriend terecht was gekomen.

Dood kickbokser ongelukje

Toen hij merkte dat Anderson zijn hand losliet, vroeg Arthur: "Heb je het opgegeven?" Toen besefte Arthur dat zijn vriend bewusteloos lag, met zijn tong uitgestoken en zijn mond open. Anderson werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht maar de hulp kwam te laat.

Alles duidt er op dat de dood van Anderson een ongelukkig voorval is. "De onderzoeken bevinden zich nog in een voorbereidende fase. We gaan getuigenissen horen van zijn familie, vrienden, de leraar, de jongen die met hem trainde", zegt een politiewoordvoerder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws