Shock KO! MMA-vechter Valeriu Mircea deelt perfect getimede vliegende knie uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

Shock KO! MMA-vechter Valeriu Mircea deelt perfect getimede vliegende knie uit

Shock KO! MMA-vechter Valeriu Mircea deelt perfect getimede vliegende knie uit

Valeriu Mircea schakelde Valeriu Mircea uit met een perfect geplaatste knie afgelopen weekend tijdens KSW 78 in de Netto Arena in Szczecin, Polen.

Valeriu Mircea liet zien hoe je een vliegende knie eruit gooit met maximaal effect tegen Borys Mankowski bij KSW 78. Vedergewichten Mircea en Mankowski ontmoetten elkaar vorige week op de hoofdkaart van het evenement in Szczecin, Polen. Mircea jaagde op zijn tweede opeenvolgende overwinning, terwijl Mankowski hoopte te voorkomen dat hij er drie in achter elkaar zou verliezen.

MMA-vechter Valeriu Mircea maakt Borys Mankowski bruut af

Maar de hoop van de Pool werd de bodem ingeslagen in de laatste minuut van de eerste ronde, toen Mircea zijn knie met enorme snelheid naar Mankowski's kin lanceerde. Terwijl hij achterover op zijn knieën strompelde, kreeg Mankowski een enorme linker- en rechterstoot, waardoor hij KO ging.

Mircea is nu 28-8-1 sinds zijn profdebuut in 2014. De 29-jarige had eerder een eerste ronde TKO verdiend op Gracjan Szadzinski op KSW 76 in november. Door het verlies valt Mankowski als professional terug naar 22-11-1. De 33-jarige had eerder verloren van Daniel Torres via een unanieme beslissing op KSW 71 in juni.

Het hoofdevenement van de KSW 78 leverde ook een knock-out op, waarbij Michal Materla een TKO-overwinning behaalde op Kendall Grove in hun licht zwaargewicht gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws