UFC-ster Khabib reageert op beslaglegging van zijn geld door Rusland Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib reageert op beslaglegging van zijn geld door Rusland

UFC-ster Khabib reageert op beslaglegging van zijn geld door Rusland

Khabib Nurmagomedov de bekende UFC-kampioen en miljonair heeft problemen met de Russische Belastingdienst welke hij vandaag ontkent in een verklaring via TASS.

Volgens Pravda een Russische krant heeft Nurmagomedov een flinke belastingsschuld van $3,3 miljoen dollar. Hierdoor zijn de bankrekeningen van zijn vechtsportorganisatie Eagle FC en zijn stichting geblokkeerd.

Nurmagomedov ontkent alles en zegt dat hij gewoon bezig is met zijn bedrijven. Hij beweert dat de informatie over de belastingsschuld onjuist is.

Khabib ontkent belastingschuld en beslag op rekeningen.

De Russische Belastingdienst is echter niet overtuigd. Ze onderzoeken de ingewikkelde bedrijfsstructuren van Nurmagomedov. Na zijn succesvolle carrière als vechter investeerde hij in veel verschillende bedrijven zoals de verkoop van sportartikelen sponsoring van vechtsportorganisaties en een internationale restaurantketen.

Naast de geblokkeerde rekeningen van zijn Russische bedrijven, is ook de rekening van zijn stichting geblokkeerd. Deze stichting steunt verschillende goede doelen. De Belastingdienst heeft vragen over Nurmagomedovs investeringen in hotels in Turkije en startups in de Verenigde Arabische Emiraten. Ze vermoeden dat hij de verschuldigde belastinggelden mogelijk naar het buitenland heeft gesluisd.

Belastingontduiking in Rusland kan ernstige gevolgen hebben en Khabib Nurmagomedov riskeert hoge boetes en zelfs een gevangenisstraf van maximaal drie jaar hangt hem boven het hoofd.

Nurmagomedov vecht terug en beweerd dat en niets aan de hand is en hij gewoon zaken kan doen

De toekomst van Nurmagomedovs zakelijke imperium is nu onzeker. De blokkade van zijn rekeningen kan grote financiële problemen veroorzaken voor zijn bedrijven.

Wat staat er op het spel voor Nurmagomedov? Naast de boetes en gevangenisstraf, kan hij ook zijn reputatie verliezen door de beschuldigingen van belastingontduiking. De komende tijd zal uitwijzen of hij zijn bedrijven kan redden en zijn onschuld kan bewijzen.

Deze belastingaffaire houdt Rusland en de vechtsportwereld in zijn greep. Iedereen is benieuwd hoe dit afloopt en of Nurmagomedov deze storm kan overleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws