🎥 Fans in de war: Is UFC-ster Alex Pereira nu eng of grappig? Nieuws
Nieuws

🎥 Fans in de war: Is UFC-ster Alex Pereira nu eng of grappig?

🎥 Fans in de war: Is UFC-ster Alex Pereira nu eng of grappig?

Alex Pereira bewijst opnieuw dat hij een multitalent is met zijn acteertalent. Sinds zijn UFC debuut in 2021 heeft Pereira razendsnel carrière gemaakt maar heeft meer in zijn mars.

Na het winnen van de UFC middengewicht titel in slechts zijn vierde partij, vestigde Pereira een record door als snelste vechter ooit kampioenstitels te winnen in twee verschillende gewichtsklassen. Dit deed hij door de licht zwaargewicht titel in zijn zevende UFC gevecht te pakken.

Pereira's hilarische momenten in de nieuwe Topps Commercial

Onlangs voegde Pereira een nieuwe prestatie toe aan zijn lijst door zijn licht zwaargewicht titel te verdedigen met een knock-out overwinning op voormalig kampioen Jamahal Hill tijdens het hoofdevent van UFC 300. (En verdiende hij diezelfde avond ook nog eens zijn zwarte band Braziliaans Jiu-Jitsu.) Nu kunnen we nog een talent aan zijn repertoire toevoegen: acteertalent.

Op maandag lanceerde Topps, het Amerikaanse bedrijf bekend van onder andere UFC kaarten, een commercial voor hun UFC Chrome product met Pereira in de hoofdrol. In de commercial, met de titel "Poatan," confronteert Pereira fans die zijn kaarten proberen te ruilen bij een verzamelwinkel.

Hij laat daarbij zijn kenmerkende dreigende blik voor een wedstrijd zien. Ondanks het feit dat hij niet acteert in zijn moedertaal, laat de UFC licht zwaargewicht kampioen zien dat hij aardig kan acteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws