UFC-ster Khabib Nurmagomedov gaat comeback maken: Traint met topcoach Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib Nurmagomedov gaat comeback maken: Traint met topcoach

UFC-ster Khabib Nurmagomedov gaat comeback maken: Traint met topcoach

Khabib Nurmagomedov, de voormalige ster van de UFC, lijkt te werken aan een comeback. Hoewel het nog onduidelijk is of deze comeback in de UFC, MMA in het algemeen of zelfs in het boksen zal zijn, lijkt het slechts een kwestie van tijd te zijn voordat hij weer in actie komt. Dit volgens uitspraken van topcoach Javier Mendez.

Training met Javier Mendez een signaal voor comeback?

Javier Mendez, de gerenommeerde coach, heeft onlangs onthuld dat Khabib Nurmagomedov weer met hem traint. Dit is de eerste keer sinds Khabib in 2020 met pensioen ging. Mendez gaf een update over de mogelijke terugkeer van Khabib in de ring.

De voormalige UFC kampioen trainde recentelijk ook in ons land bij een sportschool in Amsterdam, wat er op kan duiden dat hij zijn skills wilde aanscherpen.

Khabib's trainingsregime en speculaties over een terugkeer

Mendez benadrukte dat Khabib altijd in training blijft. "Hij traint altijd. Altijd. Maar hij heeft nooit met mij getraind. Begrijp je? Hij is altijd aan het trainen, maar nooit met mij. Alleen als hij vecht, traint hij met mij. Dat kan ik je vertellen," zei Mendez.

Deze ontwikkeling voedt de speculaties over een mogelijke terugkeer van Khabib in de vechtsport. Mendez liet echter in het midden of Khabib daadwerkelijk weer zal gaan vechten. "Of hij vecht of niet, dat weet ik niet. Maar hij traint met mij, dus je kunt daaruit opmaken wat je wilt," voegde hij eraan toe.

De trainingssessies met Mendez kunnen worden gezien als een sterke indicatie dat Khabib overweegt terug te keren naar de competitieve sport. Fans en volgers van Khabib en de vechtsportwereld blijven in spanning afwachten wat de toekomst voor deze legendarische vechter in petto heeft.

7 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws