'Geen beha!' Vechter Paige VanZant met leren laarzen in muziek geïnspireerde fotoshoot. Nieuws
Nieuws

'Geen beha!' Vechter Paige VanZant met leren laarzen in muziek geïnspireerde fotoshoot.

'Geen beha!' Vechter Paige VanZant met leren laarzen in muziek geïnspireerde fotoshoot.

Paige VanZant de mooie blonde vechter ziet er sensationeel uit terwijl ze een mesh-outfit aan heeft zonder beha en leren laarzen in op muziek geïnspireerde fotoshoot.

Vechter Paige VanZant raakte alle juiste noten toen ze verblufte in een mesh-outfit. De 28-jarige MMA-vechter plaatste de sexy mesh-snap onder haar 3,2 miljoen volgers en het was meteen een hit.

De schoonheid zonder beha zat op een muziekluidspreker met leren laarzen met hakken. En fans gingen los in de commentaren en overladen de voormalige UFC-ster met complimenten. De een zei: “De mooie Paige VanZant.

Paige VanZant zonder beha op de foto

"Ik kan niet wachten om je binnenkort weer in de ring of achthoek te zien stappen." Een ander antwoordde: "Het is te gek hoe mooi en sexy je bent. Absoluut perfect." Een derde grapte: "Leuke gitaar."

VanZant zal op 27 februari haar derde blote vuist gevecht houden. BKFC-president Dave Feldman vertelde Curran Bhatia: "Ze zal op 27 februari vechten op onze KnuckleMania 3-kaart en dat zal plaatsvinden in New Mexico.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws