Top acteur Liam Neeson haat UFC-ster Conor McGregor! 'Kabouter' Nieuws
Nieuws

Top acteur Liam Neeson haat UFC-ster Conor McGregor! 'Kabouter'

Top acteur Liam Neeson haat UFC-ster Conor McGregor! 'Kabouter'

Liam Neeson top acteur heeft een passie voor boksen en heeft een sterke afkeer voor Conor McGregor en de UFC.

Acteur Liam Neeson heeft een diepgaande passie voor boksen, maar zijn gevoelens voor Conor McGregor en de UFC zijn het tegenovergestelde. In een interview met Men's Health klaagde de Taken-acteur, 70, over de organisatie.

Conor McGregor is een kleine kabouter

Waarin hij verklaarde: "UFC, ik kan er niet tegen. Dat is voor mij als een bargevecht. En ik weet dat de beoefenaars allemaal zeggen: 'Nee, je hebt het mis! De trainingsmaanden die we doen!' Waarom pak je niet gewoon een bierflesje en sla je die andere man op zijn hoofd? Dat is de volgende fase van UFC. Ik haat het."

Neeson vervolgde met het afzeiken van McGregor, waarbij hij grapte dat hij de kleine kabouter zou confronteren als hij op de luchthaven van Dublin zou zijn. Hoewel hij succesvol was als bokser, heeft Neeson geen plannen om terug te keren naar de ring. In plaats daarvan verkiest hij om terug te keren naar zijn baan als Guinness-fabrieksarbeider, dan ooit in een ring te stappen.

"Ik zou eigenlijk zeggen de Guinness Factory," onthulde hij. "Een vorkheftruck besturen, ja. Een paar biertjes drinken op een vrijdagavond nadat je hebt ingepakt. Het spijt me, niet inpakken, stop met werken. Klok uit. En naar huis."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws