UFC-ster Alex Pereira schakelt Steven Seagal in voor training! 'Zekere voor het onzekere' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Alex Pereira schakelt Steven Seagal in voor training! 'Zekere voor het onzekere'

UFC-ster Alex Pereira schakelt Steven Seagal in voor training! 'Zekere voor het onzekere'

Alex Pereira, bekend als 'Poatan', heeft in slechts zeven gevechten in de UFC Octagon al een onuitwisbare indruk gemaakt. Hij veroverde zowel de middengewicht- als lichtzwaargewicht titels tijdens zijn opmerkelijke carrière. Vandaag werd bekend dat de Braziliaan zijn titel verdedigd tijdens UFC 300 in April tegen Jamahal Hill.

Een jaar na zijn verbluffende knock-out van Israel Adesanya, waarmee hij de 185-pond titel claimde, stapte Pereira over naar de 205-pond klasse. Hier veroverde hij de vacante titel door voormalig kampioen Jiri Prochazka in de tweede ronde van hun UFC 295 hoofdgevecht te verslaan.

Hulp van Steven Seagal

Om zijn vechtvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, besloot Alex Pereira de hulp in te roepen van Steven Seagal, een actieheld uit de jaren '90. Seagal, een 7e dan zwarte band in Aikido, deelde enkele opvallende blokkeertechnieken met de kampioen in twee divisies, zoals te zien was in een clip op Pereira's Instagram-verhalen.

Steven Seagal is geen onbekende in de UFC-wereld. Eerder trainde hij Lyoto Machida, die Seagal crediteerde voor het perfectioneren van de front kick waarmee hij Randy Couture knock-out sloeg tijdens UFC 129 in mei 2011.

Grote ster

Seagal, die in de jaren '80 naar Los Angeles verhuisde om een acteercarrière na te streven, maakte zijn debuut in speelfilms in 1988. Hij speelde in vijf films in de volgende vier jaar.

Binnen tien jaar werd hij echter vooral gezien in direct-naar-video films, wat hem in vergelijking met andere grote actiehelden van zijn tijd, zoals Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone en Jean-Claude Van Damme, enigszins in de schaduw stelde.

Na enige tijd getraind te hebben met de ster van 'Marked For Death', lijkt Pereira meer dan klaar om zijn volgende tegenstander te confronteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws