Rico Verhoeven haalt uit naar Jamal Ben Saddik! 'felle reacties' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven haalt uit naar Jamal Ben Saddik! 'felle reacties'

Rico Verhoeven haalt uit naar Jamal Ben Saddik! 'felle reacties'

Vanavond werd bekend dat Jamal Ben Saddik niet zal deelnemen aan de Glory Grand Prix op 9 maart. In zijn plaats stapt Benjamin Adegbuyi direct in de ring.

Deze wending kwam niet geheel onverwacht voor de diehard fans, die al een hint hadden opgepikt uit een eerdere post van Glory waarin Adegbuyi in de spotlight werd gezet.

Reacties vanuit Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik

De afwezigheid van Ben Saddik en de vervanging door Adegbuyi hebben tot een stroom van reacties geleid, niet in de laatste plaats van Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zelf. Verhoeven liet via een reactie op de aankondigingspost van Glory weten:

"Voordat iedereen weer begint te huilen...... Glory Kickboxing benaderde Jamal Ben Saddik maar hij weigerde. Dus niemand beschermt iemand...... als je een groot spel praat, zet je geld waar je mond is of hou verdomme je bek."

Ben Saddik, momenteel op trainingskamp in Thailand, reageerde beknopt: "Jammer dat ze niet het volledige verhaal vertellen." Er wordt gesuggereerd dat er meer achter de schermen speelt dan wat er openbaar is gemaakt.

Verdeelde reacties onder de fans

De fans lijken verdeeld te zijn in hun steun voor Verhoeven en Ben Saddik. Sommigen uiten hun frustratie en teleurstelling over de gang van zaken. Een fan, bekend onder de gebruikersnaam b_033s, reageerde scherp op Verhoeven: "@ricoverhoeven hahaha ga spelen man! Verstoppertje spelen voor Jamal toch. Glory onder druk zetten zodat deze er niet in kan. Bang man! Fake champ ouwe."

Anderzijds ontvangt Ben Saddik veel steun van zijn aanhangers, waarbij sommigen zelfs aangeven hun tickets voor het evenement te hebben geannuleerd uit solidariteit. Wel wil men ook duidelijkheid van Ben Saddik. "Vertel wat er aan de hand is Jamal want jij blijft ook vaag."

De situatie rond de Glory Grand Prix en de rivaliteit tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik blijft de gemoederen bezighouden. Met uitspraken van beide kanten en sterke reacties van de fans lijkt het laatste woord hierover nog niet gesproken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws