πŸŽ₯ Hasbulla uitgedaagd door UFC-ster Alex Pereira: 'Kom hier heen dan' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Hasbulla uitgedaagd door UFC-ster Alex Pereira: 'Kom hier heen dan'

πŸŽ₯ Hasbulla uitgedaagd door UFC-ster Alex Pereira: 'Kom hier heen dan'

In een verrassende wending binnen de UFC-wereld heeft Alex Pereira, de lichtgewicht kampioen, besloten het op te nemen tegen de Dagestaanse internetsensatie 'Mini Khabib' Hasbulla Magomedov.

Dana White, CEO van UFC, had de nu geannuleerde strijd tussen Mark Zuckerberg en Elon Musk bestempeld als "het grootste gevecht in de geschiedenis van de wereld." Echter, deze nieuwe confrontatie belooft nog meer spektakel.

Een gevecht dat de verbeelding overtreft

Natuurlijk zal de kleine Dagestani Hasbulla niet echt vechten tegen Pereira, die minstens 1.80 m langer is en ongeveer 75 kilo zwaarder dan Hasbulla, die geen formele training in gemengde vechtkunsten heeft. Ondanks dat, stemden de twee mannen ermee in om elkaar te "vechten" als onderdeel van een sketch om een evenement te promoten, tot groot vermaak van de fans.

De Alpha Fight Series, een promotie voor gevechtssporten, organiseert vandaag de 'Australia vs. the world' vechtkaart in Dubai, VAE. Om het evenement te promoten, hebben ze Alex Pereira en Hasbulla, twee van de meest herkenbare en populaire figuren in de MMA-wereld, ingeschakeld om een video op te nemen.

Fans vermaken zich met de uitdaging

De clip begint met 'Poatan' die Hasbulla belt, die de eerste keer ophangt. Een wanhopige Pereira belt vervolgens Hasbulla opnieuw, nodigt hem uit om de Alpha Fight Series bij te wonen en daagt de Dagestani uit om te zien "wie de echte kampioen is." Fans vonden het natuurlijk hilarisch.

Deze onverwachte telefoonstrijd tussen Alex Pereira en 'Mini Khabib' Hasbulla heeft de fans van de UFC op het puntje van hun stoel gebracht. Terwijl het duidelijk is dat het gevecht zelf deel uitmaakt van een promotiestunt, blijft de creatieve interactie tussen deze twee vechters een bron van vermaak en speculatie over wat de toekomst nog meer in petto heeft voor de wereld van mixed martial arts.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws