πŸŽ₯ UFC legende (55) sloopt 20 jaar jongere rivaal: 'Hij heeft het nog in zich' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ UFC legende (55) sloopt 20 jaar jongere rivaal: 'Hij heeft het nog in zich'

πŸŽ₯ UFC legende (55) sloopt 20 jaar jongere rivaal: 'Hij heeft het nog in zich'

Afgelopen weekend maakte de 55-jarige Pat Miletich (29-8-2) zijn comeback in MMA tegen Mike Jackson bij Caged Aggression 36 in Davenport, Iowa. Echter bleek conditie tegen te zitten. Beelden laten echter zien dat Miletich aan de winnende hand was.

De Hall of Famer had sinds 2008 niet meer deelgenomen aan MMA-vechten, en helaas voor zijn thuispubliek in Davenport was dat duidelijk merkbaar. Hoewel Jackson (2-2) veel minder ervaren is dan de UFC-pionier, is hij bijna 20 jaar jonger en heeft hij veel recentere ervaring op hoog niveau. Videobeelden van het gevecht laten zien dat Miletich goed wist huis te houden.

UFC veteraan Miletich geeft op in comeback gevecht

De zaken begonnen veelbelovend voor Miletich, die Jackson neerhaalde met een harde rechtse en de controle over zijn tegenstander overnam in de top-positie. Ondanks een sterke start is de conditie van Miletich duidelijk niet meer wat het ooit was, en de legende ging met pensioen op zijn kruk, zonder de bel te beantwoorden voorafgaand aan de derde ronde.

Leeftijd is mogelijk niet de enige factor die heeft bijgedragen aan het tekortschieten van Miletich in deze wedstrijd, aangezien hij ook persoonlijke problemen heeft ondervonden. In september werd de oprichter van 'Miletich Fighting Systems' voor de derde keer gearresteerd op beschuldiging van rijden onder invloed van alcohol.

Miletich (29-7-2) had tien gevechten bij de UFC tussen 1998 en 2022 en stond tegenover bekende tegenstanders zoals Mikey Burnett, Carlos Newton en Matt Lindland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws