UFC Krachtpatser Pereira slaat record aan flarden: 'Stalen vuisten' Nieuws
Nieuws

UFC Krachtpatser Pereira slaat record aan flarden: 'Stalen vuisten'

UFC Krachtpatser Pereira slaat record aan flarden: 'Stalen vuisten'

Alex Pereira zal dit weekend voor de eerste keer zijn lichtzwaargewicht titel verdedigen tegen Jamahal Hill in het hoofdgevecht van UFC 300. Pereira, bekend om zijn enorme stootkracht, was onlangs aanwezig bij het UFC Performance Institute waar hij het record van Francis Ngannou op de PowerKube slagkrachtmachine verpulverde.

Recordbrekende prestatie

Op de PowerKube machine registreerde Pereira een score van 191.796 eenheden, waarmee hij het record van 129.161 eenheden, dat in 2018 door Francis Ngannou werd gezet, ruimschoots overtrof.

Ter vergelijking: UFC interim-zwaargewicht kampioen Tom Aspinall behaalde onlangs een maximale score van 44.946 eenheden op dezelfde machine.

Reacties van fans en experts

Fans en experts waren verbijsterd door Pereira's score, wat leidde tot discussies over de legitimiteit van de PowerKube. Sommigen twijfelden of Pereira daadwerkelijk harder slaat dan Ngannou, terwijl anderen de relevantie van de machine in twijfel trokken.

Ondanks de controverse, blijft Pereira's prestatie een indrukwekkend staaltje van fysieke kracht.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws